Surf & Sail Menorca

       

Windsurf

El windsurf és un esport molt popular a tots els països del món. Va surgir als anys 30 a l´illa de Maui. Aquest esport va tindra un impacte tan gran en aquella época que prest es va extendre arreu del món. Lo que nosaltres os volem oferir es no tan sols una activitat fisica molt complerta, sino també un contacte amb el medi que ens rodetja: la mar.

A Surf and Sail Menorca trobareu tot lo necessàri per aprendre y practicar aquest esport, ja sigui llogant el material o be faguent algún curs. Tenim cursos pero tots nivells i edats.

Cursos: Escull entre un de 4 lliçcons o de 6.

Curs de 4 lliçons: La majoría del alumnes que escolleixen aquest curs començen desde zero, però tots i cada un d´ells han acabat navegant i tinguent bones nocions d´aquest esport. El nostre objectiu es que aprenguis i gaudeixis al mateix temps ja sigui de manera individual o bé apuntant-te a un curs amb uns amics.

Els cursets es duen a terme al matí i en grups reduits de 5 o 6 persones màxim. A la primera hora es fa un poc de teoría i a tenir nocions del vent. A partir d´aquest moment passem a navegar. Si ja saps navegar i tens un nivel mitjà tambè et podem oferir aquest curset. En aquest cas, ferem el curs al capvespre ja que les condicions del vent són millors. Adaptam el curs segons el teu nivell.

Curs de 6 lliçons: Per aquells als que les 4 lliçcons ha agradat, podeu seguir millorant amb 2 mes.

Cursos
 1 hora  1 persona  50 €  2 persona +  50 € 
 4 hores  1 persona 180 €  2 persona + 150 € 
 6 hores  1 persona 180 €  2 persona + 195 € 

Alquiler
 1 hora 25 € 
 5 hores 80 €